| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ReLaXx21 Teğmen

|
Tarih: Sal Oca 22, 2008 7:36 pm Mesaj konusu: Xenon ve angel eyes iresimleri ;) bakmak isteyenler içeri ;) |
|
|
xenon ampulünün parlaklık derecesini gösteren bi resim
Bir xenon kit içerisindeki ürünler iki ballas,iki xenon ampulu ve bağlantı kabloları...
başka bi resm
xenon ampulunun parlaklık derecesini gösteren bi kaç resm daha
bunlarda araçlarda bulunan ampul çeşitleri
angel eyes halkaları ...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
snopy Tuğ General

|
Tarih: Sal Oca 22, 2008 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu angel eyes ler BMW lerde standartmı acaba, çok sık görüyorum
birde hondalarda çok yaygın kullanılıyor sanırım, yeni civicler için tavsiye edeceğin marka nedir. Sağol. |
|
| Başa dön |
|
 |
ReLaXx21 Teğmen

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 10:58 am Mesaj konusu: |
|
|
aslında bu angel eyes ın markası falan yok bmw lerde çok sık görürsün çünkü bu uygulama ilk kez bmw tarfından araçlara uygulandı ve adamlarda haklı olarak maliyeti yuksek araçlarda goruntuyude güzelleştirmek için bu angel halkalarını kullanıolar ayrıca civic lerle ilgili bir bilgim yok ben hiç görmedm civic te angel halka o fabrika çıkı angel halkalı deildir sonradan taktıranlar vardır onları görmüşsündür sen  |
|
| Başa dön |
|
 |
iago Tüm Genaral

Kayıt: Aug 06, 2006 Mesajlar: 7266 Nerden: manisa-adıyaman
|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 11:07 am Mesaj konusu: |
|
|
standart da zaten yok civic te....bmw nin bu angel eyes....bence pek hoş da olmaz civic te....nette vardı bitane satılık..... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ex-Diesel Tüm Genaral

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Xenon olması için aracın farları yıkama ve level otomatik ayarlayıcısı lazım. Şu anda belki TR de yasak değildir ama kısa zamanda yasaklama ihtimali yüksekdir. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ReLaXx21 Teğmen

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 4:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| xenon öle kolay kolay ysaklanamaz ki.. hemen hemen her firma xenonlu araç çıkarıyor.. gerçi opsiyonel olarak sunuyor bu hizmeti ama sonuçta çıkıyor yani e ben şimdiye kadar xenonu olupta far yıkama sistemi olmayan araç görmedm yasaklanırsa ki ben ysaklancanı hiç sanmam far yıkama sitemi olmayan araçlara montajı yasaklanır bundan ileriye gidilemez çünkü zaten şu zamanlarda türkiyede milyonlarca xenonlu araç var yasaklanırsa bu araçlar satılcak mı yani.. çok mantıksız ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Forza_FERRARI Tüm Genaral

Kayıt: Oct 09, 2006 Mesajlar: 7234 Nerden: MARANELLO / ITALY
|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
angel süper bi olay yaa.... eline sağlık relax... _________________
I ♥ ÇEŞME/// SOLE MARE |
|
| Başa dön |
|
 |
ReLaXx21 Teğmen

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
saolasın arakdaşım herhangi bi problemi olan varsa çözüm bulmaya çalışalım hep beraber çok isteksiz millet ya ne soru soruolar ne cevap veriolar kopun biraz arakdaşlar  |
|
| Başa dön |
|
 |
snopy Tuğ General

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 9:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
| isteksizlik değil relax, ben arabayı daha yeni alıcam, pek elletmek istemiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
Ex-Diesel Tüm Genaral

|
Tarih: Prş Oca 24, 2008 1:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| ReLaXx demiş ki: | | xenon öle kolay kolay ysaklanamaz ki.. hemen hemen her firma xenonlu araç çıkarıyor.. gerçi opsiyonel olarak sunuyor bu hizmeti ama sonuçta çıkıyor yani e ben şimdiye kadar xenonu olupta far yıkama sistemi olmayan araç görmedm yasaklanırsa ki ben ysaklancanı hiç sanmam far yıkama sitemi olmayan araçlara montajı yasaklanır bundan ileriye gidilemez çünkü zaten şu zamanlarda türkiyede milyonlarca xenonlu araç var yasaklanırsa bu araçlar satılcak mı yani.. çok mantıksız ... |
Dostum Xenon göz aldığı için en azı araba seviye ayarlaması olması lazım, otomatik farları ayarlanıyor. sonradan takılanşlar sadece yüksek volt trasformatör takılıp yapıyorlar. Dikkat et bakalım orjinal fabrika çıkışı olanlarda neler daha var Xenon olması için. Kısa zamanda yasaklanırsa Diesel dedi dersin  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
melissa Tuğ General

|
Tarih: Prş Oca 24, 2008 1:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Diesel derse inanırım, diesel her şeyi bilir  |
|
| Başa dön |
|
 |
ReLaXx21 Teğmen

|
Tarih: Prş Oca 24, 2008 9:31 am Mesaj konusu: xenon |
|
|
valla arkadaşım fabrika çıkışı xenonlu arabalarda gözle görülür olarak far yıkama sistemi,parlaklık olarak 4300K xenon gözle gülmez olarakta far içinde bi tane mercek,iki ballast var yani aslında far yıkama sistmi hariç bunlar zaten xenon lu bi arabada standart.Ama mercek sonradan xenon taktırmak isteyen araçlarda olmayada bilio,gerçi oda biraz maliyetli e illede xenonum olcak diosan farını temiz tutup merceini taktırcaksın yoksa mercek falan zaten hiç girişmiceksin bu işe ki zaten berbat bi ışık yoğunluğu oluo merceksiz, e bende şimdiye kadar merceğim yoktu,farlar kirliydi,ballastım bozuldu kaza yaptım dien birini görmedm  |
|
| Başa dön |
|
 |
Ex-Diesel Tüm Genaral

|
Tarih: Prş Oca 24, 2008 4:44 pm Mesaj konusu: Re: xenon |
|
|
| ReLaXx demiş ki: | valla arkadaşım fabrika çıkışı xenonlu arabalarda gözle görülür olarak far yıkama sistemi,parlaklık olarak 4300K xenon gözle gülmez olarakta far içinde bi tane mercek,iki ballast var yani aslında far yıkama sistmi hariç bunlar zaten xenon lu bi arabada standart.Ama mercek sonradan xenon taktırmak isteyen araçlarda olmayada bilio,gerçi oda biraz maliyetli e illede xenonum olcak diosan farını temiz tutup merceini taktırcaksın yoksa mercek falan zaten hiç girişmiceksin bu işe ki zaten berbat bi ışık yoğunluğu oluo merceksiz, e bende şimdiye kadar merceğim yoktu,farlar kirliydi,ballastım bozuldu kaza yaptım dien birini görmedm  |
Kendisi yapmamışdır belki karşı tarafdan gelip önünü göremeyenlere sormak lazım, aldığın küfürler cabası . _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ReLaXx21 Teğmen

|
Tarih: Prş Oca 24, 2008 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
e işte kendine küfür ettirmemek için merceksiz fara xenon uygulamıcaksın ayrıcada xenon görünümlü ampullerde berbat ve ayrıcada 6000K üstü xenonlarında bu küfür yeme ve rahatsız etmede buyuk etkisi var bunuda unutmayalım lütfen  |
|
| Başa dön |
|
 |
|